• Kidričeva cesta 19 A, 3320 Velenje
  • 0590 90 250
  • info@vdcsasa.si

Aktualno

Velenje, 13. 03. 2020

OBVESTILO O UKREPIH VDC SAŠA zaradi pojava koronavirusa (Covid19)

V VDC SAŠA skrbno spremljamo vse uradne informacije povezane z pojavom koronavirusa (Covid19) . Skladno z uradnimi navodili in priporočili, prejetimi s strani pristojnih institucij – Nacionalni inštitut za javno zdravje - NIJZ, Ministrstvo za zdravje ( MZ) in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (MDDSZ).

V vseh organizacijskih enotah VDC SAŠA natančno in dosledno sledimo vsem navedenim usmeritvam.

Aktualna epidemiološka situacija narekuje stopnjevanje preventivnih ukrepov, pri čemer je bila v medije že posredovana informacija, da se po navodilih vlade R Slovenije, na ministrstvu za zdravje in ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport izvedejo vse aktivnosti, da se s ponedeljkom 16.3.2020 zaprejo vse vzgojno-izobraževalne ustanove, med njimi tudi dijaški domovi in zavodi za otroke in mladostnike s posebnimi potrebami ( CUDV).

Kot javni zavod, ki izvaja storitve za odrasle osebe s posebnimi potrebami, sledimo navodilom vlade R Slovenije in vas obveščamo da so VDC SAŠA – enote, ki izvajajo storitev vodenja, varstva in zaposlitev pod posebnimi pogoji: Velenje, Žalec in Nazarje,

s ponedeljkom, 16. 03. 2020, ZAPRTE do preklica.


V tem času ostajamo doma. O vseh informacijah vas bomo obveščali. Ko bomo dobili s strani MDDSZ preklic zaprtja VDC SAŠA, vas bomo obvestili.

Ostanite zdravi in pozitivni…


Darja FIŠER,

direktorica VDC SAŠA
27.03.2020 - www.vdcsasa.si